Diervoeding

Verkrijgbaar bij Dierenkliniek Nijlan
 

Belcando hondenvoeding

Belcando
Wij hebben bewust gekozen voor deze voeding wegens de hoge kwaliteit van deze voeding. Er wordt geen gebruik gemaakt van kadaverafval, en alle grondstoffen worden geproduceerd in eigen beheer. De vetten worden zo ook in een eigen raffinaderij gemaakt. Verder zijn deze voeders goedgekeurd door de duitse kwaliteitsregels, welke strenger zijn als de nederlandse regels omtrent diervoeding.

Zowel Belcando als Leonardo worden geproduceerd zonder toevoeging van:

  • Kunstmatige kleurstoffen
  • Smaakstoffen
  • Conserveringsmiddelen
  • Soya eiwit
  • Kadavermeel (uitsluitend word er gebruik gemaakt van vleesproducten van dieren welke onderzocht zijn, en geschikt zijn bevonden voor humane consumptie)
  • Genetisch gemodificeerde grondstoffen
  • Syntestische anti-oxydanten om vet te beschermen. Voor de bescherming van de vetten worden natuurlijke producten gebruikt zoals Vitamine E en Rozemarijn extract.
Uw hond wil niet alleen voldoende eten, maar zich vooral ook gezond en vitaal voelen. Dat betekend dat voldoende beweging en een gezonde voeding belangrijk zijn. Belcando is hierbij de meest complete hondenvoeding van topkwaliteit. De basis van de brok is van puur natuurlijke grondstoffen. Dit is bevordelijk voor een goede gezondheid, vitaliteit en een lang en fijn leven van uw hond. Belcando bestaat uit gezond vlees- en graan ingrediënten, overeenkomstig  met de wettelijke kwaliteitseisen voor levensmiddelen. Bij de selectie van de samenstelling van de beste grondstoffen werken wij samen met agrarische bedrijven die een strenge kwaliteitscontrole onderstaan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit hondenvoeding. Belcando is een voer met een natuurlijke versheid en zonder kunstmatige geur of kleurstoffen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd een kijkje nemen op de website van de fabrikant van deze diervoeders: www.belcando.com/nl

Leonardo kattenvoeding

Leonardo kattenvoeding
Leonardo kattenvoeding bestaat voor een grootdeel uit vlees. Huiskatten zijn net als hun wilde soortgenoten uitgesproken vleeseters. In het wild levende katten dekken hun behoefte aan proteïne en voedingsstoffen door de jacht op prooidieren. Huiskatten daar in tegen zijn aangewezen op de voeding welke zij krijgen van hun baasje. Karakteristiek is daarbij de grote kieskeurigheid van katten en de voorkeur voor vers bereidde en hoogwaardige voedingstoffen. De kat stelt hoge eisen aan voeding. Elke levensfase van de kat kent zijn eigen voedingsbehoeften, jonge dieren en kattenmoeders hebben voor de groei een voeding nodig welke rijk is aan eiwitten en vetten. Voor oudere dieren is dit juist uit den boze. Oudere katten en katten met overgewicht hebben juist een energiearme voeding nodig, terwijl voor gevoelige en kieskeurige katten de herkomst en samenstelling van voedingsstoffen van belang is. Bij Leonardo bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw kat, én dat kunt u zien en voelen. De grondstofselectie en voeding voldoet aan alle eisen van de levensmiddelenwet, en wordt bovendien bekroond met een gezondheidscertificaat van onafhankelijke dierenartsen. Het is een voeding met een bijzonder natuurlijke versheid, zonder kunstmatige conserveringen en andere ongewenste toevoegingen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd een kijkje nemen op de website van de fabrikant van deze diervoeders: www.leonardo-catfood.de/en

De veilige en gezonde voeding van Health Petfood is nu ook beschikbaar bij Dierenkliniek Nijlan!