Diervoeding

Verkrijgbaar bij Dierenkliniek Nijlan

 

Energique hond vitaal

Energique hondEnergique HondVitaal is een complete vleesmaaltijd geschikt voor honden met een voedselintolerantie

HondVitaal is een complete vleesmaaltijd geschikt voor honden met een voedselintolerantie, en kan ernstige huidproblemen (hotspots),diarree, (chronische) blaasgruis of virale infecties helpen voorkomen.

Energique heeft samen met dierenarts Drs. Ing. M. Feenstra een nieuwe complete hypoallergeen, graan- en glutenvrije maaltijd ontwikkeld, HondVitaal.

Energique HondVitaal is een natuurlijke en verantwoorde diepvries vleesmaaltijd geschikt voor alle rassen vanaf 10 weken. De maaltijd is hypoallergeen en samengesteld uit 4 unieke eiwitbronnen van kip, witte vis, paardenmelk en geitenmelk. Verpakt in handige vleesschijven van 100g. per stuk. De vleesschijven zijn makkelijk te ontdooien. U kunt eenvoudig uw hond de juiste hoeveelheid aanbieden. HondVitaal is voor volwassen honden en pups. De maaltijd is graan- en glutenvrij.

Energique Kat Vitaal

Energique katEnergique KatVitaal is een complete diepvriesmaaltijd voor katten op basis van vers rauw vlees en kan (chronische) blaasgruis helpen voorkomen

Sinds eind 2012 werkt Energique samen met dierenarts Drs. Ing. M. Feenstra en ontwikkelden wij een kattenvoeding op basis van vers vlees dat mee helpt het probleem blaasgruis op te lossen. De kattenvoeding is samengesteld uit onder meer kippenvlees, witvis en natuurlijke ingrediënten. De complete maaltijd heeft een heel hoge acceptatie.

Energique KatVitaal is glutenvrij en geschikt voor katten vanaf 10 weken en kan (chronische) blaasgruis helpen voorkomen. De maaltijd is een natuurlijke en verantwoorde voeding, is goed voor de huid en helpt ook mee de darmflora in balans te houden.

De complete voeding is samengesteld in handige vleesschijfjes van 25 gram per stuk en bevat geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur- e/o smaakstoffen.

Deze producten zijn in samenwerking met Drs. Ing. M. Feenstra gemaakt.

Energique BV
Wetterkant 10
8401 GC Gorredijk
Tel.: +31 (0)513 571191
Fax: +31 (0)513 572937
E-mail: info@energique.nl

Belcando hondenvoeding

Belcando

Wij hebben bewust gekozen voor deze voeding wegens de hoge kwaliteit van deze voeding. Er wordt geen gebruik gemaakt van kadaverafval, en alle grondstoffen worden geproduceerd in eigen beheer. De vetten worden zo ook in een eigen raffinaderij gemaakt. Verder zijn deze voeders goedgekeurd door de duitse kwaliteitsregels, welke strenger zijn als de nederlandse regels omtrent diervoeding.

Zowel Belcando als Leonardo worden geproduceerd zonder toevoeging van:

  • Kunstmatige kleurstoffen
  • Smaakstoffen
  • Conserveringsmiddelen
  • Soya eiwit
  • Kadavermeel (uitsluitend word er gebruik gemaakt van vleesproducten van dieren welke onderzocht zijn, en geschikt zijn bevonden voor humane consumptie)
  • Genetisch gemodificeerde grondstoffen
  • Syntestische anti-oxydanten om vet te beschermen. Voor de bescherming van de vetten worden natuurlijke producten gebruikt zoals Vitamine E en Rozemarijn extract.

Uw hond wil niet alleen voldoende eten, maar zich vooral ook gezond en vitaal voelen. Dat betekend dat voldoende beweging en een gezonde voeding belangrijk zijn. Belcando is hierbij de meest complete hondenvoeding van topkwaliteit. De basis van de brok is van puur natuurlijke grondstoffen. Dit is bevordelijk voor een goede gezondheid, vitaliteit en een lang en fijn leven van uw hond. Belcando bestaat uit gezond vlees- en graan ingrediënten, overeenkomstig  met de wettelijke kwaliteitseisen voor levensmiddelen. Bij de selectie van de samenstelling van de beste grondstoffen werken wij samen met agrarische bedrijven die een strenge kwaliteitscontrole onderstaan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit hondenvoeding. Belcando is een voer met een natuurlijke versheid en zonder kunstmatige geur of kleurstoffen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd een kijkje nemen op de website van de fabrikant van deze diervoeders: www.belcando.com/nl

Leonardo kattenvoeding

Leonardo kattenvoeding

Leonardo kattenvoeding bestaat voor een grootdeel uit vlees. Huiskatten zijn net als hun wilde soortgenoten uitgesproken vleeseters. In het wild levende katten dekken hun behoefte aan proteïne en voedingsstoffen door de jacht op prooidieren. Huiskatten daar in tegen zijn aangewezen op de voeding welke zij krijgen van hun baasje. Karakteristiek is daarbij de grote kieskeurigheid van katten en de voorkeur voor vers bereidde en hoogwaardige voedingstoffen. De kat stelt hoge eisen aan voeding. Elke levensfase van de kat kent zijn eigen voedingsbehoeften, jonge dieren en kattenmoeders hebben voor de groei een voeding nodig welke rijk is aan eiwitten en vetten. Voor oudere dieren is dit juist uit den boze. Oudere katten en katten met overgewicht hebben juist een energiearme voeding nodig, terwijl voor gevoelige en kieskeurige katten de herkomst en samenstelling van voedingsstoffen van belang is. Bij Leonardo bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw kat, én dat kunt u zien en voelen. De grondstofselectie en voeding voldoet aan alle eisen van de levensmiddelenwet, en wordt bovendien bekroond met een gezondheidscertificaat van onafhankelijke dierenartsen. Het is een voeding met een bijzonder natuurlijke versheid, zonder kunstmatige conserveringen en andere ongewenste toevoegingen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd een kijkje nemen op de website van de fabrikant van deze diervoeders: www.leonardo-catfood.de/en

De veilige en gezonde voeding van Health Petfood is nu ook beschikbaar bij Dierenkliniek Nijlan!